Valitse valmiista maltaista tai toteuta omasi

Valmistamme kaikki maltaamme Pohjolan puhtaassa ilmassa kasvaneesta viljasta.

Erinomaisen laadun salaisuutemme on Suomen ensimmäinen suljettu rumpumallastamo. Sen ansiosta maltaamme ovat puhtaita ja tasalaatuisia. Oluestasi tulee juuri sellaista kuin haluat.

Vakiotuotantoomme kuuluu neljä mallaslaatua: pilsner, pale ale, vienna ja munich.

Näiden lisäksi voit tilata meiltä omaan tarpeeseesi soveltuvan, räätälöidysti toteutettavan erikoismaltaan.

Pienpanimot, leipomot voivat myös mallastaa meillä omaa viljaansa.

 

Kysy lisätietoja mallasmestari Mirja Kiurusalmelta, 044 9848 170.

Maltaasta makua

Mallas on tunnetusti yksi oluen neljästä pääraaka-aineesta, josta olut saa makua, aromia, väriä ja runkoa. Maltaita valmistetaan ohrasta, vehnästä ja rukiista, joista ohra on yleisin. Mallastuksen vaiheet ovat liotus, idätys ja kuivatus. Kuivatuslämpötiloja vaihtelemalla saadaan maultaan ja väriltään erilaisia maltaita.

Mallastuotteille on käyttöä muuallakin, kuin oluen valmistuksessa. Esimerkiksi leipomoteollisuus käyttää eri tavoilla käsiteltyä mallasta moniin tarkoituksiin, ja tuotekehityksen kautta löydetään jatkuvasti uusia mallasta hyödyntäviä lopputuotteita.

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita mallastuotteita niin panimoille kuin elintarviketeollisuuteen.

Mallas on tunnetusti yksi oluen neljästä pääraaka-aineesta, josta olut saa makua, aromia, väriä ja runkoa. Maltaita valmistetaan ohrasta, vehnästä ja rukiista, joista ohra on yleisin. Mallastuksen vaiheet ovat liotus, idätys ja kuivatus. Kuivatuslämpötiloja vaihtelemalla saadaan maultaan ja väriltään erilaisia maltaita.

Mallastuotteille on käyttöä muuallakin, kuin oluen valmistuksessa. Esimerkiksi leipomoteollisuus käyttää eri tavoilla käsiteltyä mallasta moniin tarkoituksiin, ja tuotekehityksen kautta löydetään jatkuvasti uusia mallasta hyödyntäviä lopputuotteita.

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita mallastuotteita niin panimoille kuin elintarviketeollisuuteen.